Aerocom Norge AS

Pneumatic Tube Systems


Aerocom Norge holder til på Skjetten i Skedsmo kommune i Akershus, ca. 20 minutter fra Oslo Sentrum. Vi er et heleid datterselskap av tyske Aerocom GmbH og er eneforhandler i Norge for tyske Aerocom og svenske Hanter.

Aerocom og Hanter er kjent for sine kvalitetsprodukter. Kvalitet er viktig for oss i vårt arbeid med rørpost (pneumatic tube systems). Våre anlegg er svært driftssikre og er en viktig og godt integrert del av sykehusdriften i våre mest moderne sykehus, offentlige instanser, og hos industribedrifter (F. eks Akershus Universitetssykehus HF, OUS Rikshospitalet, Stortinget, Nortura og Schenker mf).

Anleggene leveres med dimensjoner fra 63 til 315mm i diameter, og kan frakte alt fra papirer, penger, bilnøkler til medisiner, blod, prøver og lignende.

Igjennom årene har vi prosjektert, levert og stått ansvarlig for de fleste rørpostanlegg i Norge. Vi har egen serviceavdeling med lang erfaring og kompetanse innen alle våre produkter. Vi utfører også utvidelser, oppgraderinger, service og vedlikehold på alle typer rørpostanlegg.