Kompetansekurs i Bodø

Onsdag 3. og torsdag 4. april 2019 arrangerte vi kurs med kompetanseheving og nettverksbygging for våre kunder på Clarion Collection Hotell Grand Bodø.  To inspirerende og fine dager i Bodø hvor flere rørpostentusiaster fra sykehusnorge deltok.

Dette er andre gangen vi arrangerer denne typen kurs, første gang var i oktober 2017 i Fredrikstad, formålet er å skape en god plattform for kompetanseheving og nettverksbygging for det lille rørpostmiljøet i Norge.

Daglig leder Hans-Petter Trondrud ønsket velkommen og fortalte deltagerne om hva vi Aerocom Norge gjør, hvilke prosjekt vi arbeider med og hverdagen hos oss.

Kursholder Klaus Stoffel fra Aerocom GmbH

I år som sist hadde vi invitert med Mr. Rohrpost himself – Klaus Stoffel fra moderselskapet vårt Aerocom GmbH. Klaus ga tilhørerne nyttig informasjon om AC 3000 systemene, og også innføring i AC 4000, som nå er det helt nye systemet fra Aerocom GmbH.

Omvisning på Nordlandssykehuset

Første dagen på kurs ble avsluttet med omvisning på Nordlandssykehuset – tusen takk til Roar, Paul og Jerzy for en fin rundtur.

Torill Delbekk Arnesen fra Aerocom Norge AS holder innlegg om rørpostens historie

Dag to åpnet Torill Delbekk Arnesen med en kort oversikt over rørpost historikken. Tilhørerne fikk se hvordan rørposten har utviklet seg fra midten av 1800 tallet og frem til nå.

Til slutt avsluttet Klaus og Hans-Petter med en gjennomgang av innsendte spørsmål fra deltagerne og oppsummering av dagene i Bodø.