Studietur til Strasbourg

Kompetansebygging er viktig i hverdagen. Sist uke besøkte vi Strasbourg, og våre flotte kollegaer på det franske kontoret. Veldig hyggelig og møtes, vi fikk utveksle erfaringer og kunnskaper oss rørpostentusiaster imellom noe som alltid er nyttig. Våre teknikere fikk testkjøre og prøve seg litt på det fine testanlegget de har satt opp. En fin og lærerik dag i Strasbourg.

På besøk hos våre franske kolleger

Vi fikk også litt tid til teambuilding og sightseeing i Strasbourg, sjarmerende og veldig hyggelig by, som for de fleste kanskje er mest kjent for Den Europeiske Menneskerettsdomstolen og Europaparlamentet. Selv om det var rørposten som førte oss til Frankrike denne gangen, fikk vi en liten smakebit på hva byen har å tilby av kultur og historie.

Båttur rundt Grand Ile på programmet for dagen med teambuilding