Aerocom norge

Aerocom Norge AS består av totalt 6 ansatte. Vi er en forholdsvis liten bedrift som har hele Norge som arbeidsplass.

Våre ansatte har ulike erfaringer og kunnskapsbakgrunner som til sammen bidrar til et positivt miljø hvor vi har fokus på samspill og teamarbeid.

En god bedriftskultur bidrar til gode løsninger, et godt miljø og er vårt hovedfokus for de ansatte.

«Det skal være gøy å gå på jobb»
– Hans-Petter Trondrud//Daglig leder Aerocom Norge

Våre ansatte

Hans-Petter Trondrud

Daglig leder/salg
Hans-Petter tok over som daglig leder i juni 2016 og har lang og bred erfaring fra elektrofaget. Hans-Petter har blant annet arbeidet som teamleder elektro i 5 år på Akershus Universitetssykehus. Han har erfaring med service, prosjekt og ledelse og er utdannet fagskole ingeniør elkraft gjennom Fagskolen Oslo Akershus.

Kontaktinfo:
Epost: hans.trondrud@aerocom.no
Tlf direkte: 95 04 42 45

Torill Delbekk Arnesen

Økonomi og administrasjon
Torill startet i Aerocom i juni 2017, hun har to års reiselivsutdannelse fra Treider Fagskole og over 10 år i reiselivsbransjen. Ved siden av sine arbeidsoppgaver i Aerocom studerer Torill bachelor i administrasjon og ledelse gjennom Høgskolen Kristiania. Hun har erfaring fra prosjektarbeid, ordre/faktura, budsjett, regnskap og sosiale medier/markedsføring.

Kontaktinfo:
Epost: torill.delbekk.arnesen@aerocom.no
Tlf direkte: 98 87 59 61

Steinar Johansen

Service/Montasje
Steinar begynte med rørpost i 2001 og har vært med siden Aerocom startet opp i 2009. Han har svennebrev som industrimekaniker og har erfaring fra produktutvikling, spesialprodukter, spesialinnredning og butikkinnredning. Steinar har også erfaring fra spesialverksted som lager prototyper av nye oppfinnelser.

Kontaktinfo:
Epost: steinar.johansen@aerocom.no
Tlf direkte: 93 09 27 22

John Arvid Nyborg

Service/Montasje
John-Arvid har lang fartstid i bransjen og startet opp med rørpost i 1985. Han har også arbeidet med spesial- og industriporter i 13 år før han kom tilbake til rørpostbransjen i 2014, først som freelance og deretter som fast ansatt i Aerocom fra februar 2017.

Kontakinfo:
Epost: john.arvid.nyborg@aerocom.no
Tlf direkte: 48 02 94 99

Tarjei Kårfald

Service/Montasje/IT
Tarjei er utdannet teknikker fra Teknisk Fagskole og Elektronikkingeniør med data fra Universitetet i Sørøst-Norge (tidligere Høgskolen i Vestfold). Han startet som montør hos Aerocom i mars 2017 og er også vår IT ansvarlig. Tarjei har erfaring som servicetekniker og fra det sosiale turnettverket Fjelltid, hvor han er en av gründerne.

Kontakinfo:
Epost: tarjei.karfald@aerocom.no