Pålitelige og innovative rørpostanlegg i verdensklasse

Vi bygger fremtidens logistikksystemer

Be om pristilbud

Internasjonalt samarbeid

Aerocom Norge holder til på Lindeberg i Akershus. Vi er et heleid datterselskap av tyske Aerocom GmbH og er eneforhandler for tyske Aerocom og svenske Hanter i Norge.

Våre anlegg

Aerocom og Hanter er kjent for sine kvalitetsprodukter. Kvalitet er viktig for oss i vårt arbeid med rørpost (pneumatic tube systems). Våre anlegg kan frakte alt fra papirer, penger, bilnøkler til medisiner, blod, prøver og lignende, og leveres med dimensjoner fra 63 til 315 mm i diameter. De er svært driftssikre, og er en viktig og godt integrert del av sykehusdriften på noen av de mest moderne sykehusene i Norge, som Akershus Universitetssykehus HF, Sykehuset Østfold HF og OUS Rikshospitalet. 

Ikon, medalje med stjerne

Profesjonalitet i en årrekke

Opp gjennom årene har vi prosjektert, levert og stått ansvarlig for de fleste rørpostanlegg i Norge. Vi har egen serviceavdeling med lang erfaring og kompetanse innen alle våre produkter, og utfører utvidelser, oppgraderinger, service og vedlikehold på alle typer rørpostanlegg.

Bli kjent med oss

Våre ansatte har ulike erfaringer og kunnskapsbakgrunner, som til sammen bidrar til et positivt miljø, godt samspill og teamarbeid. En god bedriftskultur bidrar til gode løsninger, et godt miljø og er vårt hovedfokus for de ansatte.

«Det skal være gøy å gå på jobb»

– Hans-Petter Trondrud, daglig leder Aerocom Norge

Tuber som går i forskjellige retninger

Daglig leder

Hans-Petter Trondrud

Tuber som går i forskjellige retninger

Administrasjonsleder

Torill Delbekk Arnesen

Tuber som går i forskjellige retninger

Administrasjonssekretær

Anne Skolbekken Engebretsen