Validering

Profesjonell validering for pålitelige diagnostiske resultater

Kontakt oss

Presisjon og pålitelighet i prøvetransport

Vi tilbyr omfattende valideringstjenester for alle typer rørpostsystemer. Ved hjelp av våre spesialiserte verktøy tester vi rørpostsystemets ytelse i forhold til laboratoriets spesifikke Lab-automasjon og de gjeldende hemolyse cut-off-verdiene. Vi legger stor vekt på å forbedre diagnosekvaliteten gjennom trygg blodprøvetransport. Avviste prøver og forsinkede diagnoser kan ha negativ innvirkning på både pasientsikkerheten og sykehusets effektivitet. (Ref.: (ISO 9001/ISO 15189) ISO 20658 Medical laboratories — Requirements for collection, transport, receipt, and handling of samples)

Vi anbefaler …

For å sikre kontinuerlig optimal drift, bør det utføres en årlig validering i forbindelse med forebyggende vedlikehold. Dette bidrar til å opprettholde påliteligheten og kvaliteten i prøvetransporten, og bidrar dermed til forbedret pasientbehandling.

Velg vår ekspertise

Vårt engasjerte team av eksperter sikrer at dine systemer oppfyller de nødvendige standardene og gir pålitelige resultater. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre diagnostikk og effektivitet.

Kontakt oss